Нежни пожелания за 1-вата годишнина от сватба

Годишнина от сватба - подарък

Днес представяме романтичния ден на Майа и Ники. Те празнуват 1-вата си годишнина от сватбата. Много двойки се чудят какво да си пожелаят на празника или какво да пожелаят за годишнината от сватбата на техни роднини, близки и приятели. Е, Майа и Ники не са се чудили. Ние решихме да споделим тяхната история, а за да не се лутате и вие сред многото информация в интернет  ви разкриваме няколко страхотни пожелания, с които можете да зарадвате празнуващите двойки както и своята нежна половинка.

Пожеланията за годишнина от сватба:

  • Честита ….. годишнина от сватбата. Желаем ви много любов, разбирателство и усмивки. Винаги да сте все така озарени заедно, устремени и романтични! Бъдете здрави!
  • Честита …………годишнина от сватба. Не забравяйте, че дори и най-трудните моменти отминават и се превръщат само в прекрасни спомени за нещо преживяно заедно с другия човек. То ви е направило по-силни и мъдри. Подкрепяйте се, обичайте се и бъдете здрави!
  • Обичам ви мамо и тате! Страхотни сте! Желая ви всяка година да празнувате годишнината си усмихнати, здрави и …. с торта :) Обичайте се, подкрепяйте се и се целувайте. Това е безотказна формула за дълъг брак :)))
  • Мило семейство, желаем ви много любов, разбирателство и здраве! Нека този празник на вашето семейство да продължи безкрай! Наздраве и весел празник.
  • Ти си моето цвете, аз съм твоето слънце. Един без друг не можем! Доказали сме си го не веднъж през годините. Когато сме заедно се дразним от дребни неща, когато сме разделени ни липсват точно тези „глупави“ проблеми. Обичам те, защото ме дразниш, защото никой не може да ме издразни както ти, мило :)))
  • Обичам те! Благодаря ти за обичта, доверието и търпението, с които си ме дарявала през годините ни съвместен живот. Пожелавам ни все така да се ценим, да сме здрави и успешни. Честита …… годишнина от сватбата ни!

А ето и историята на памучна сватба на Майа и Ники. Е, не са си подарявали памук, но преживяването им е било сладко като „захарен памук“ :)

Само преди няколко дни с моя съпруг Ники отпразнувахме нашата първа годишнина от сватбата, която се нарича „Памучна сватба”. Предстоят ни хартиена – на втората и кожена сватба – на третата година.

На този ден се подаряват хавлии и кърпи, но ние имаме достатъчно и вместо такива дарове решихме да излезем навън и да си направим една незабравима вечер.

Денят беше петък, 17.09.2010 г.  За мен, както и за Ники – работни. Много бях развълнувана, още от предната вечер, защото замислях страхотна изненада за моя съпруг.

Изпратих моето лично послание, както и една обща снимка на милите момичета от вестник Стандарт. В събота щях да купя вестника и да го дам на Ники, съвсем случайно да отгърна на притурката „Горчиво”, за да прочете той моите нежни пожелания за нашата годишнина от сватбата.

И така! Отидох на фризьор, облякох най-хубавата си рокля /нямам много, защото ходя предимно с удобни дрехи и обувки/, обух черния висок ток и с усмивка влязох в ресторанта, където Ники вече ме чакаше. Получих нежно розова роза и опакован изкусно, и оригинално подарък. Нямах търпение да видя какво ми е взел! Оказа се рамка за снимка. Но каква рамка… От онези страхотните, дървените, които присъстват в интериорните списания на страница оформена в класически стил.

Хапнахме суши, пийнахме бяло вино и беше прекрасно! Романтично, вкусно и красиво!

След 23:30 се преместихме в Sofia live club, където се забавлявахме до ранни зори с група Tri-o-Five и още няколко Dj- я.

Ето я и съботната „ранна” утрин. Станах към 12:00, взех вестник Стандарт, направих препечени филийки и кафе, и седнахме с Ники да похапнем.

-    Хайде де, виж във вестника на притурката Горчиво! – казвам аз.
-    Защо? Да не би пак да са публикували статия за теб?– казва Ники.
-    Ммм не знам :) Виж, виж! – аз.

Ники разлиства вестника и стои няколко секунди без да казва нищо. После се въодушевява, радва, прочита го на глас и бърза да се обади на майка си, за да и каже колко готин подарък – изненада съм му подготвила.

Ето и линк към моето лично пожелание за годишнината от сватбата ни към Ники, което бе публикувано и на електронната страница на вестник Стандарт. А това е част от него

„Обичам те! Благодаря ти, че си винаги до мен, че ме разбираш и че ме цениш! С теб съм истински себе си, с теб не е нужно да се преструвам.

Казват, че съм силна, устремена и знам какво искам. Така е, но това е отново благодарение на теб. Може да не се видим с дни, но аз знам, че каквото и да правя, ти ме подкрепяш! Това е страхотна сила. Силата на взаимност, обич и незаменимо приятелство!
Пожелавам си в този ден винаги да сме заедно, да не спираме да мечтаем, да творим и да се обичаме!“

Беше страхотен момент! Толкова е хубаво да правиш хората щастливи! Толкова е хубаво да изненадваш приятно! Толкова е хубаво да си влюбен :)

Честита ни памучна сватба!

Ресторант: Hamachi/Подарък: Дом за ангели/Парти: Sofia Live club/Подарък – пожелание: в. Стандарт

About the author

Аз съм Майа - редактор и откривател на Me We Events. Приятно ми е да се запознаем. Още за мен можете да научите от страницата За нас

Остави коментар

Уеб дизайн от RIZN